Zibo Jinming glazura Co, ltd (Jinming glazura) je jedan od sveobuhvatne keramičke glazure tvrtka proizvodnje, istraživanja i nakon-prodaja usluga. Osnovana 1999, se nalazi u Zibo grad, u provinciji Shandong koji je poznat kao rodni grad porculana i obojena glazura u Kini. To nije samo u blizini od Qingdao luka i Rizhao luka Tianjin luke, G205 autoceste i S29 autoceste, ali također možete dobiti masu sirovine na lokalitetu.

Jinming glazura uglavnom proizvode neprozirne frit transparentan frit, polu-neproziran frit, vodootporan Titan frit, vetrosa i ispis glazure, punog poliranog glazura, sjaj itd. Ovi proizvodi su naširoko koristi u unutarnjih keramičkih zidnih pločica i podne pločice, svakodnevno keramika, sanitarije, vrhunski porculan. Opskrbljuje više od 100 tisuća tona za naše korisnike koji dolaze iz Vijetnama, Indonezija, Pakistan, Afrika, Bliski Istok i domaćih svake godine.

Jinming glazura dobro znaju važnost tehnologija i novi proizvod R & D (istraživanje i razvoj), uvijek surađuju s Xianyang istraživanja i dizajn instituta i Sandong industrijska keramika istraživanja i dizajn Instituta. Jinming glazura je trenirao snažan profesionalni tehnički tim koji je na pun naboj dana proizvodnje, znanstvena istraživanja, prodaja i savršena usluga za svakog kupca.

Jinming glazura teži za opstanak po kvaliteti, na tržištu potražnje kao i smjernice, teži razvoj do znanosti i tehnologija inovacija, na osnovu stabilnosti proizvoda, za osigurati korisnik s najkvalitetnije proizvode i prvoklasni. Jinming glazura inzistirati na principu intergrity za poslovanje, provodi međusobno povjerenje i koristi sa svojim kupcima.

S poštovanjem očekujemo utvrditi dugo poslovni odnos s vama.