Polu-neproziran Frit za podne pločice

Polu-neproziran Frit za podne pločice
Detalji o proizvodu

Zibo Jinming glazura Co, Ltd je jedan od vodećih polu-neproziran frit za kat pločica proizvođača i dobavljača u Kini, profesionalne tvornice i postrojenja i nudi besplatni uzorak proizvoda dobro došli kupiti naša niska cijena duplo brze punjenje polu-neproziran frit, digitalni polu-neproziran ispisa frit za podne pločice, super stan polu-neproziran frit za kat pločica, širok spektar plamena temperatura polu-neproziran frit za podne pločice , polu-neproziran frit za interijer pod crijep i također dobrodošli za provjeru cijena, cjenik, upit i citat s nama.

Polu-neproziran frit JM617

Mjesto od originala: zibo keramičke industrije zona, Kina

Izgled: prozirna čestica

Primjena: za zidnih i podnih pločica jedan plamena i duplo punjenje, pogodan za sitotisak sitotisak i inkjet tisak koristi se za pokazivanje savršena boja efekt.

Keramički frit omekšavanje temperatura: 800° C

Keramički frit plamena temperatura: 1050-1130° C

Širenja: 180(×10-7/°C)

Pakiranje detalja: neto 50kgs/torbu ili tona vrećica

Vrijeme isporuke: u roku od 7 dana nakon primanje deposite ili kreditnog pisma.

Izvrsne svjetline i dobro bjelina, visoka ravnost, manje mala rupica. Za jedan brzo pucanje i dvostruko brzo plamena, svila-zaslon ispisa i inkjet ispis za unutarnjih zidnih pločica i pod tile,300×450(mm) i 300×600(mm) pločica je good。

Ovaj polu-neproziran frit imaju 5,5% Cirkonij silikat, tako da može zamijeniti neprozirne frit u keramičke pločice i imati dobar bijeli vizualni učinak. Također imaju cijena prednost u usporedbi s neprozirnim frit.

Nakon prikupljanja klijenata komentara o polu neprozirne frit, mi uvijek ići do tvornice direktno, i zajedno potražiti rješenja sa svojim tehničarima. JinMing ima stabilan standard o polu neprozirne frit kvalitetu, i kupca su jako drago da rade s nama.

JinMing tehničari možete prilagoditi uzoraka na vrijeme, i garancija visoke kvalitete koje kupac očekuje. Prednost je brza i kvalitetna usluga nudimo našim kupcima.

Mi smo pouzdan pouzdan polu neprozirne poduzeće, zajedno s nama i možete osvojiti budućnost.

Upit