Polu-neproziran Frit za zidne pločice

Polu-neproziran Frit za zidne pločice
Detalji o proizvodu

Zibo Jinming glazura Co, Ltd je jedan od vodećih polu-neproziran frit za zidne pločice proizvođača i dobavljača u Kini, profesionalne tvornice i postrojenja i nudi besplatni uzorak proizvoda dobro došli kupiti naše niske cijene dvostruko brzo pucanje pola bijeli frit, inkjet polu-neproziran frit, polu-neproziran frit za unutarnjih zidnih pločica, širok spektar plamena temperatura polu-neproziran frit za zidne pločice , super stan polu-neproziran frit za zid pločica i također dobrodošli za provjeru cijena, cjenik, upit i citat s nama.

Vruće prodaja polu neprozirne frit JM618

Mjesto od originala: zibo keramičke industrije zona, Kina
Izgled: prozirna čestica
Potpuno novo ime: JINMING glazura
Omekšavanje točka: 800° C
Plamena točka: 1050-1130° C
Širenja: 180(×10-7/°C)
Pakiranje metodom: mreža 50kgs/torbu ili tona vrećica
Proteklo vrijeme: u roku od 10 dana nakon primanje ugovor ili kreditnog pisma.

Izvrsne svjetline i dobro bjelina, visoka ravnost, manje mala rupica.

Pogodan za jedan brz i dvostruko brzo pucanje cilindra tisak, sitotisak tiskanje i inkjet tisak za unutarnje zidne pločice tile,300×450(mm) i 300×600(mm) pločica je dobar.
Naše polu-neproziran frit možete zamijeniti neprozirne frit u keramičke pločice, ali cijena je jeftinija od neprozirne frit napraviti keramičke pločice više konkurentan na tržištu.
Također našim polu-neproziran frit može se podesiti sa Cirkonij silikat povećati bijele boje, više ravna glazuru, poboljšati učinak ispisa uzorak prozračnosti.

Upit