Visoka se Titan Frit

Visoka se Titan Frit
Detalji o proizvodu

Zibo Jinming glazura Co, Ltd je jedan od vodećih visoko se Titan frit proizvođača i dobavljača u Kini, profesionalne tvornice i postrojenja i nudi besplatni uzorak proizvoda dobro došli kupiti naše niske cijene visoke visoke ekspanzije koeficijent Titan frit, Titan engobe frit, Titan glazura frit, visoke se engobe glazura, niskih temperatura i visoke se Titan frit i također dobro došli provjeriti cijene , cjenik, upit i ponudu s nama.

Titan frit JM309

Boja: žuta prozirna čestice
Visoka COE:300(×10-7/ °C)
Spektar plamena temperatura: 1050-1130° C
Sadržaj: 8,5% Titan dioksid (TiO2)
Značajke: visoka odličnu fleksibilnost, niske temperature i visoke se Titan frit

Primjena: Koristi za vode-dokaz engobe frit glazura brzo otpuštanje zidne i podne pločice.

Opis/kontrola: To je neproziran i može povećati bjelina engobe glazura, smanjenje je engobe glazure temperatura, spriječiti keramičkih pločica iz vode, također se može koristiti s drugim Titan neprozirne frit da se najbolji učinak prema temperatura pečenja.

Zašto nas odabrati:

1. koristimo 8,5% visoke kvalitete Titan frit bjelina i vodoodbojnosti.
2. mi će proizvesti masovne količine (oko 1000-1500 tona) i kod na vrijeme i proces peći je kontinuirano. Nema unosa promjena tako Titan frit će biti vrhunske stabilne i visoke kvalitete.
3. raz, stručna znanja pronaći najbolja rješenja za promjenu i poboljšanje keramičke engobe reagirati stanje.


Titan frit je keramičke sirovine kompozicija uključujući Titan dioksid koji je spajaju u uzastopnih fusing peći, ugasiti u obliku čaša, i granulirani. Ovaj pre spoj služi za prikazivanje bilo koje toksične komponente netopljivih koje uzrokuje da ih kombinirati sa silika i ostali dodani oksida.
Titan Frit čine važan dio serije koriste u složen glazuru i keramičke glazure za engobe frit.

Imamo stabilan standard o Titan frit kupca su Drago mi je da rade s nama.

Upit