Transparentnoj glazura za zidne pločice

Transparentnoj glazura za zidne pločice
Detalji o proizvodu

Zibo Jinming glazura Co, Ltd je jedan od vodećih transparentan ispisa glazura za zidne pločice proizvođača i dobavljača u Kini, profesionalne tvornice i postrojenja i nudi besplatni uzorak proizvoda dobro došli kupiti naša niska cijena zibo transparentan ispisa glazura, sjajan transparentan frit, jinming glazura, jinming frit, keramičke frit za granitnih pločica i također dobro došli provjeriti cijene , cjenik, upit i ponudu s nama.

Transparentnoj Glaze JM-8109

Pucanje tem:1050-1120 ° C

Korištenje: Ispis snage (30% - 40%) + 60% ispisa ulja + 10% pigment za sitotisak.

Ove metode koristi se samo za referencu, možete promijeniti postotak omjer dobiti najbolji učinak prema peći Temperatura stanje, mi ćemo vam uzorak za testiranje za konačnu potvrdu.

Transparentan ispisa glazura, visoke ravnost, dobro transparentnosti, iznimnu svjetlinu i savršena boja rezultati, manje mala rupica, koristiti za visoke vrhunske inkjet unutarnjih zidnih pločica, to također možete miješati s neprozirnim frit za nisko trošak i poboljšati prikaz boja.

Prikladan za metalnu glazuru, može se dodati neki Cirkonij silikat unaprijed kao i dodani AL2O3 unaprijed temperatura pečenja i dodao mrlje i 2-3% ZnO za poboljšanje efekta bojanje i površinske.


Upit