KERAMIKA porculan 2017 sajam u gradu Guangzhou, Kina

2017.KERAMIKA (PORCULAN)Kina međunarodna izložba keramike tehnologije, opreme i proizvoda)održat će se u kantonu fer kompleks, Guangzhougrad, Kina od 1.-4.Lipnja, 2017.

Kao što Kina zauzima vrh jedne zemlje u području pločica proizvodnje i potrošnje, keramika porculan 2017 je savršena platforma za keramičke - gdje sve tehničke inovacije, strojevi i oprema prikazuju se kako bi mogli odgovoriti na izazove ubrzano raste i mijenja tržište.

2 层展位.png 
Drugačiji od prethodnih izdanja, u 2017., organizator, Unifair izložba usluga tvrtke koristiti dvije etaže površine u kantonu fer složen, Hall 1.1 je međunarodna izložba za napredne keramike i obvezno tehnologije, opreme i proizvoda (poznat kao ACPM EXPO). ACPM EXPO 2017 je prvu godišnju izložbu u organizaciji Unifair i potvrđen od strane Trpak isključivo za napredne keramike industrije opremljenog s hi-tech i struke. Ovaj istodoban izložba će predstaviti napredne keramičke sirovine i pomoćna sredstva, proizvoda, opreme, alata i pribora, kao i obvezno sirovina i proizvoda, itd.
 
Dvorana 2.1 je drugi istodobno izložbu - Kina međunarodna izložba tehnologije keramike pribor za jelo, opreme i sirovina (poznate kao TECH posuđe). 2017. TECH posuđe je jedini profesionalni izložba u polju posuđe keramika proizvodnje, koji će predstaviti tehnologiju proizvodnje keramike pribor za jelo, obrada tehnologija, formiranje strojeva, kao i posebne zaštite okoliša oprema, uređenje opreme, sirovina i pomoćna sredstva za posuđe keramika, itd.
 
Dvorana 3.1 na 5.1 su za keramičke strojeve i pribor. Veliki strojevi proizvodi trebaju biti izložene na prvom katu, dok je na drugom katu manje veličine i male težine proizvoda i tehnologija, uključujući keramičke inkjet ispis tehnologija u dvorani 2.1, keramički ukras materijala, sirovina, vatrostalne i otporne na habanje materijala u dvorani 2.2 i 4.2 i međunarodne dvorana 3.2.
 
S dodatnim izložbama u različitim sektorima i velika inovacija na hodnik izgleda, keramika porculan 2017 je sigurno razbijanje novog rekorda u broju izlagača i posjetitelja.

Naša tvrtkaJINMING GLAZURA, također će prisustvovati sajmu keramike Kina 2017, nadam se da možemo naći i porazgovarati zajedno.