Rasprava o klinkera Inspekcija kvalitete

Što brže, efikasan način za testiranje, je od fritted glazura frit stavi na pločica uzoraka, eksperimenti u valjak, propisane gori nakon sustava snimanja, provjerite uzoraka glazure, sjaj, prozirnost neproziran, mat ili svile efekte.

Njihov način rada je uzeti 100g frit, nakon od fritted glazura (manipulirati glazura preciznost, tehničkih parametara kao što su gustoća, viskoznost glazuru) ostakljenje pločica uzoraka, preostali gustoće i kvalitete i glazura pod isti prostor, napravio test trake. Pokušati u istom sustavu sinteriranja plamena glazirane pločice, plamena provodi inspekcije.

Svojstvo frit glazura: glazura frit situacija uveo dio sirovine u glazuru. Kada Pripremite glazuru, ako je potrebno, neki topivi sastojci, kao što je namještaljka, boraks itd, mora uzeti njihove stope i kvarca ili drugih silikatnih materijala pod određenim prešutno razumijevanje i miksati, od frit, nasipa u vodi topivih materijala u proizvodnji ostakljena rastopljenim u vodi. Kao što je boja na Frits topi unaprijed, pigmenta distribucija je više gline u glazuru mješoviti glazuru od sitno tlo briljantan ima stabilne suspenzije i adhezije u tijelo.