Funkcija čisto frit

Porculanski proizvodi u kristalno čistim frit služi da bi topljivih materijala mogu se otopiti tako toksične sirovine bez otrovne, raspadom glazuru, oksidacija na slabljenje protiv, kao fluks pada sinteriranja temperatura Porculan, Porculanski i brzo pucanje pri niskim temperaturama, prenijeti glazura kvalitete, mobiliziranje funkcije robe.

Kristal čišćenje metoda

1. hladna voda uranjanjem metoda: koristite male zdjelice ili kup, će biti obrambeni u soli u zdjelu, mjesto kristal uronjen u vodu oko 30 minuta, a zatim koristite četkicu, Crystal je nježno naprijed i natrag, mahao u vodi neko vrijeme, van da se osuši s papirnatim ručnicima.

2. temeljito čišćenje: koristite male zdjelice ili šalice Liangzhuang obrambeni nakon soli rastopiti u toploj vodi, potopiti 24 po 10 grama po satu. Konačno, suha s mekom krpicom. Kraljevska bi soli pranje dao kristal vrlo veliki utjecaj ljudskog, ljudskih dijelova otkriva. Ali tata ne utječe.

3. brzo čišćenje: stjecanje obrambeni soli, zakopati pročišćavanja kristala. Sadnju treba 24 sata na vrijeme, i ima greška je ako je čovjek u obrambeni kristala soli će dati ljudski dio predstave.

Dakle ako je čovjek brane za kristalima soli ne može obraditi. Iznad 3 načina je relativno jednostavan očuvanje metode.