Glazirana sjajnog

1. glazuru formulacija nerazumno učinci antivegetativni premaz

Ako glazura nije razumno i veliki prostor ne može proći podvodno fenomena prilagoditi. U procesu proizvodnje, možete isprobati različite glazuru glazura iz kompanije, saznati razloge za podešavanje.

2. poliranje blokova i glava pritiska i dubine sjajnog glazura pločica poliranje premazi učinak

Polirana glazura pločica u poliranje proces, ako nepravilno blokova ili glavi pritisak je prevelik, pretjerano brušenje dubina i drugih faktora će uzrokovati tijelo premazi performanse. Stoga, u procesu poliranja, u ranim aranžman ne treba da bude svjestan i brušenje pritisak da ne očekujem previše, inače će izazvati poput ruba brušenje duboko tijelo, čime se smanjuje njegova sposobnost da mrlja.

3. polirani glazura pločica premazi agenta efekti na svijetlu performanse zelena tijela

Kamen i pločice, površina mora biti premazana slojem premazi agenta kako bi se poboljšala sposobnost površine premazi, kvaliteta varira zbog raznih podvodno proizvoda, podvodno sposobnosti variraju. Jer kada premazi agenta, morate odabrati različita svojstva prema kraju koristi proizvodi antivegetativni premaz agenata. Trenutno na tržištu je najviše naširoko koristi organski silikon ulje premazi agenta, korištenje sintetičkih polimera čvrstih membrana okružuje učinkovitog otvaranja rupe, pomoću učinkovite metode za smanjenje površinske napetosti kako bi se spriječilo onečišćenje od ulaska pore, kako bi se postigla svrha sprječavanje onečišćenja. Osim toga, u procesu poliranja, za kontrolu dobro tijelo sjajilo i tijelo površinske temperature sušenja i premazi agent ispunjen, inače će smanjiti tijela podvodno svojstva.