Baoyou glazura: Polje tehnologija inovacije da iskoriste zrna visoke

"Imamo test peći, materijal od posebnim proizvoda na raspolaganju svaki dan. Je trenutno studira kako frit u polirana kristala ciglu bacanje pod sloj glazure, da proizvod više jedinstvene teksture, proizvod je ušao u pilot-fazi. "Bao-Li Lin, generalni direktor glazuru i stvaranje ženskih glava istraživanje u razvoj novih proizvoda. U njenim očima, u trenutnoj fazi transformacije tržišta, samo usmjerena na proizvod inovacije i tehnologiju istraživanja i razvoja, kako bi na tržištu. Može se očekivati da ako uspješni razvoj novih proizvoda, definitivno će izazvati kristal cigla bacanje novi trend u polju.

Crystal cigla bacanje se koristi u zidovima, hodnicima i drugim mjestima, polirana pločica kristala u tlu u drugoj polovici prošle godine. Međutim, ako se proizvod koristi, to zahtijeva visoke površinske tvrdoće i transparentnost i stroge mjere za sprečavanje pojave ogrebotina. Crystal cigla bacanje Površinska tvrdoća određuje polirana kristala-rastopiti, prema Li Lin uvedeni, dragocjeni prijatelj frit glazura kristal polirana pločica Površinska tvrdoća do 4800 o/min, više od drugih poduzeća 4100-4300, također je daleko više od drugih poduzeća.

Visoko kvalitetni proizvodi, bez stroge nadzora i upravljanja. Dobro je poznato da frit "mjehurić" fenomene 60% nečistoća iz proizvodnog procesa. U tu svrhu, Po glazura je izuzetno ekološke proizvodnje, poboljšati radno mjesto prašine, izolaciju, čišćenje zgrade do dva sata dnevno. U stvari, počevši od listopada prošle godine, Bao glazuru barem uložio 5 milijuna juana, energično ispravljanja izgradnja elektrana, poboljšati uvjete proizvodnje i optimizacija unutarnje upravljanje, stroge zahtjeve svakog zaposlenika moraju biti u skladu sa zahtjevima da se uključe u sve aspekte proizvodnje. Kako bi se u skladu s međunarodnim standardima proizvodnje energije i zaštite okoliša, tvrtka uložila u uvođenju uvožene opreme, automatizaciju kontrole proizvodnje, biljka radnika i oko 12 osoba, u prosjeku, svaki uređaj treba samo jedan operator, tvornica proizvodnja skladan suživot sa okolišem.