Pune polirane pločice od glazure

Cijela glazura za poliranje je vrsta posebne glazure koja se može polirati na površini glazure, to je posljednja glazura antikne opeke, obično je prozirno ostakljena ili prozirna konveksna glazura, primjenjuju se na puni lijevane glazure pločice postavljene poliranim pločicama i antičke cigle prednosti u jednoj, ostakljena poput poliranog cigle poput glatko svijetle čiste, dok njegove boje glazura kao što su antički ciglasti poput uzoraka bogata, debela ili prekrasna boja. Industrijski stručnjaci vjeruju da je puni poliranje keramičkih pločica u kombinaciji s prednostima polirane pločice i antikne opeke, više pogodan za kućnu uporabu.

Nakon visokotemperaturne sinteriranja keramičkih pločica, bojanje teksture je boja dijalize, nije obični grubo uzorak površine pločica, ali može vidjeti, dodiruje posebni uzorak mišićnog bojanja, boja je živa, raznolikost boje, tekstura priroda. Svi proizvodi od stakla mogu se polirati ili ne polirati, kako bi se zadovoljile želje različitih potrošačkih grupa.

Dulji vijek trajanja, općenita opeka za lakiranje s dugom, laganom matskom svjetlošću, antiknu ciglu s dugom, jer je površina glazure relativno tanka, lagana za nošenje. Ostakljena pločica s punim glaziranim glazurama je deblja i nije lagana za nošenje, tako da je vijek trajanja 3 puta veći od opće mikro-praškaste opeke. Prekrasna, sjajna ova značajka i dalje privlači mnoge potrošače, s tim da će ovaj dekorativni dom izgledati vrlo svijetlo.

Glatke, potpuno ostakljene pločice imaju jednu stvar koja nije dobra točka. Naime, površina je glatka, jer sa sigurnosne točke gledišta u obiteljskom životu, previše glatka površina pločica povećat će nesigurnost u životu, tj. U korištenju ove pločice razmotriti sigurnost problema, posebno kod kuće s djecom ili starijim osobama