U potrazi za strateško partnerstvo iz prekomorskih zemalja

JINMING glazura je proizvođač keramičkih frit u zibo grad, Kina posvećen u istraživanje i razvoj naprednih keramičke frit i željeli biste podijeliti voće sa svojim partnerima širom svijeta.

Mi smo ne samo dobavu kvalitetne keramičke frit ali također u potrazi za strateško partnerstvo iz prekomorskih zemalja. Godine prakse u masivne proizvodnje i upravljanja omogućavaju nam da imaju dovoljno iskustva, kojom obvezujemo se da ćemo pružiti naše prekomorske partnere ažurirane proizvode u ovo polje. Na temelju lokalnih resursa, tržišni potencijal i financijski status, možemo pomoći partnerima završiti laboratorijski test i mali ili veliki opseg proizvoda. Naša predanost našem partneru čine i obnovljeno frit, planiranje proizvodnje, tehničko savjetovanje, osposobljavanje operatera, analiza tržišta itd.

Želimo jamstvo je da naših inozemnih partnera mogla uspješno završiti laboratorijski test i proizvesti u kratkom vremenu i brzo kretanje naprijed sa zadovoljavajuće dobiti. Očekujemo vizija pobjeda će nam donijeti više poslovni partneri na duge staze.

Dobro došli u kontakt s nama!