Niska temperatura prozirna Vetrosa

Niska temperatura prozirna Vetrosa
Detalji o proizvodu

Zibo Jinming glazura Co, Ltd je jedan od vodećih proizvođača prozirni vetrosa niske temperature i dobavljača u Kini, profesionalne tvornice i postrojenja i nudi besplatni uzorak proizvoda dobro došli kupiti naša niska cijena Granična linija vetrosa, treći plamena vetrosa za polirane pločice 300 * 300, suger glazura, keramički diluting agenta, visoka transparentnost vetrosa i također dobro došli provjeriti cijene , cjenik, upit i ponudu s nama.


Vetrosa JM-08

Mreže: 50-100 mreže ili 90-325 mreže je dostupno

Izvornik: zibo boshan jinming industrija zona, Kina

Min Qty:1000KGS

Paket: 25 KG/vreća s unutarnjim transaprent PP vreća za sprječavanje vlage ili vode.

Predaje i skladištenje: čuvati na hladnom, suhom i ventilirani mjesto.

Sastav: SiO2 62,6% Al2O3 3,6% K2O 5,2%

Na2O 1,2% CaO 15,6% MgO 1,87% ZnO 2,1%

Za struk linija, granična linija, motiv freso, Listello, uređenje pločica, keramičkih radova u dvokrevetne i treći plamena, mogu biti otpušteni s tekućinom zlata i zlata tijesto.

Visoko transparentan i niske plamena temperaturno područje napraviti dobar izgled u niske temperature peći.

Mi smo dobro slave vetrosa proizvođač u Kini keramičke industrije, imamo prednost dobre i stabilne kvalitete i razumne cijene, stručno znanje će vam poboljšati kvalitetu i proširiti tržište, tako da će biti vrlo zahvalan kad bi se neke suradnje s mali probni kako na početku.

Kao jedan od najvećih vetrosa proizvođača i izvoznika u zibo grad, naši proizvodi su se izvozi u mnogim zemljama kao što su Pakistan, Indonezija, Vijetnam, Bliski Istok.

Dobro došli da nas posjetite!


Upit